Δύο αυτόματοι απινιδωτές στο MOMus, δωρεά της KLEEMANN HELLAS στο πλαίσιο του προγράμματος του Δικτύου: «Προσφέρω στην Υγεία»

Δύο αυτόματοι απινιδωτές, έχουν τοποθετηθεί πλέον σε δύο χώρους του Μητροπολιτικού Οργανισμού Μουσείων Εικαστικών Τεχνών Θεσσαλονίκης, του MOMus, μετά από δωρεά που της KLEEMANN Hellas στο πλαίσιο του προγράμματος του Δικτύου, Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής «Προσφέρω στην Υγεία».

Οι απινιδωτές που βρίσκονται στο MOMus-Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης στη Μονή Λαζαριστών και στο MOMus-Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης εντός της ΔΕΘ-Helexpo, αποτελούν βασικό εργαλείο για τη φροντίδα της υγείας των πολιτών και της έγκαιρης παρέμβασης σε περιπτώσεις ανάγκης. Σημειώνεται ότι η επιλογή των δύο συγκεκριμένων χώρων πραγματοποιήθηκε με βάση τον σχετικό χάρτη, στον οποίο αποτυπώνονται οι διαθέσιμοι απινιδωτές στις δύο περιοχές, από την Ανθρωπιστική Οργάνωση Κοινωνίας Πολιτών KIDS SAVE LIVES.

ο Πρόεδρος του Δικτύου κ. Νικόλαος Πέντζος δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά να μπορούμε να δώσουμε αυτούς τους δύο απινιδωτές στους χώρους του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης και του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης του MOMus. Είναι χώροι που επισκέπτονται καθημερινά εκατοντάδες επισκέπτες και είναι σημαντικό να υπάρχει η ασφάλεια πως εάν γίνει κάτι θα σωθεί μια ζωή. Παράλληλα το γεγονός ότι μπορεί να εξυπηρετηθεί η ευρύτερη περιοχή, μας χαροποιεί ιδιαίτερα και θα πρέπει να το γνωρίζουν και οι πολίτες» .

Copyright © 2022 Κατασκευή ιστοσελίδας W3Vitals & Design CSR Agency